18 oktober 2007

Facebook

Tips till alla oss som Facebookar och Funbeatar - nu kan du lägga in funbeatschemat på din facebookprofil. Smart och kul (bra mycket roligare än alla vampyrlänkar och får som skickas och kastas hit och dit)!

7 kommentarer:

Prralin sa...

Ahaaa det måste provas!

Anonym sa...

Hörlurarna som du har på bild, vet du om de passar till ipod? Vart finns de att köpa? Jag blir snart galen på att de åker ur öronen hela tiden...

Prralin sa...

Hmm... hur gör man??

Puma sa...

Helena:
Jadå, de passar till IPod (jag använder dem själv till min). Det finns olika varianter med hörlurar som har hake bakom örat. Mina är ett par Philips som jag köpte på Teknikmagasinet för 200 spänn någonting. Men jag har använt andra modeller också som funkat lika bra. Jag kan tänka mig att de flesta ställen som säljer hörlurar har dem, typ OnOff eller Siba. Men är du i Sthlm och har något Teknikmagasin nära dig så kolla med dem!

Prralin:
Hmm, ja du. Jag såg att en av mina Facebookvänner hade det på sin profil så jag bara lade till det från hennes sida. Kolla om man kan söka på Funbeat på något sätt - eller så requestar du mig som kompis (sök på Sara R så dyker jag nog upp...) så kan du ta den applikationen från min profil... :-)

Anonym sa...

försökte hitta dig på både facebook och funbeat utan resultat =(

Prralin sa...

Tack, jag lyckades! (o fick en vän på Facebook på köpet - för visst är det så att den som har flest vänner på facebook när man dör vinner?! ;)

Puma sa...

Prralin:
Haha javisst är det så det är! ;-)