19 oktober 2007

Tänk om...

Ibland tänker jag att livet skulle vara så jäkla mycket lättare om jag hade en massa pengar.

Om jag hade några miljoner eller så...

Om jag var rik skulle inte jag nödvändigtvis veckoshoppa på Louis Vitton. Nej jag skulle fortfarande vara trogen H&M.

Men - jag skulle göra frukost omelett på sex äggvitor (á la Fergie), och jag skulle träna med en PT typ tre eller fyra gånger i veckan. Kanske till och med ordna så att PT:n kunde följa med mig på resor eller komma hem och träna mig här. Och jag skulle ofta och gärna åka på träningsresor med exempelvis Springtime. Allt som var i mitt kylskåp skulle vara organiskt eller köpt på en lokal marknad och jag skulle ha tjugotvå par löparskor att byta emellan och allt det roliga på Runners Store hemma i garderoben.

Cash is king.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Pengar är verkligen en viktig del i träningen. Gymkortet kostar, skor och kläder likaså. Nyttig mat är dyrare (borde vara tvärtom) och proteinpulver och måltidsersättnngar är snordyra. Tidigare i veckan köpte jag pulver från twinlab för nästan 600 kr. Det roliga är ändå att jag kan köpa proteinpulver för 600 kr eller en pulsklockan utan att blinka, men när det handlar om att köpa nytt diskmedel och toapapper blir jag snål som fan.

Anonym sa...

Om du kommer på hur du ska bli miljonär då får du gärna dela med dig av ett tips eller två!!

Puma sa...

Forss:
haha, jag är likadan!! klart man måste ha en pulsklocka för 3500 liksom. men fn vad dyrt det är med toapapper för 39.50!!

jenny:
jag lovar! har provat med trisslotter flera gånger men jag vinner inte ens tjugofem spänn. surt!

Anonym sa...

Ummm.. tänk om man kunde ha en liten personlig hälsokock där hemma och en personlig tränare som drog upp en varje morgon. Det skulle vara något! På tal om det (typ)...idag fick vi ett email på jobbet med info om hur man kunde anlita städservice till sitt eget hem. Visst vore det underbart, men näe. Jag har så svårt med tanken på att någon annan ska komma hem och städa efter mig/oss. Alltså rent moraliskt.

Anonym sa...

...Egentligen är det väl ingen skillnad. Det är väl den där känslan av att någon anna ska "ta reda på min "smuts" som är grejen på någe sätt. Kanske en mest känslomessig grej som inte har någon riktig logik ..:-)

Prralin sa...

Spela Bingolotto på söndag?! ;)

Anonym sa...

Å, jag håller med dig, tänk vad mycket roligare det skulle vara! :-D En egen kock/kostexpert som lagar ens mat anpassad efter just sina egna behov! Lyx

Anonym sa...

Haha, jag håller fullständigt med! :)