01 november 2007

Vilodag

Idag är det vilodag! (Det är nu jag blir starkare)

Äntligen kan jag tvätta håret

Det sämsta med att vara träningsfreak är att det aldrig finns bra tillfällen att tvätta håret. Oberoende när jag gör det vet jag med mig att inom 12 timmar kommer det bli svettigt och skitigt igen. Alltså går jag och drar på det i evigheter och använder torrschampo (världens bästa uppfinning) till max och tvättar helst bara efter sista träningen innan vilodagarna.

Idag är det just en vilodag och därmed är också håret tvättat, inpackat, fönat och plattångat och - nästan blont. För idag gick jag äntligen till frisören och gjorde någonting åt min tre månaders utväxt. Nästan fyra timmar tog det. Inklusive träsmak i baken.

Min träningsfria dag har också inneburit ett frukostseminarium i sökordsoptimering och kommer innebära någon smyckesdesignertävlinginvigning ikväll. Det är rätt skönt att gå på sådana grejer med snyggt hår, och utan gigantisk träningsväska. Däremot känns det väldigt tomt att veta att jag inte kommer uppnå maxpuls under dagen.

Långspinning

Tack för alla uppiggande kommentarer igår. Jag kör gärna långspinning fler gånger (benen känns faktiskt helt okej idag - förmodligen körde jag inte tillräckligt hårt?). Det vore kul om alla ni som är sugna hängde på någon gång!

Vad sägs om måndag till exempel? Då kan det bli 2xPia (totalt 110 minuter) för oss som vill...

14 kommentarer:

Terese sa...

Vill också gå på seminarium om sökordsoptimering. Kan du inte dela med dig lite kunskap till mig :-)

Måndag kväll kan jag ju inte. Har pump och sedan ska jag hjälpa en kompis med en grej. Men nästa måndag kanske ... i alla fall ett pass hinner jag ju med!

Theresias Lidbom sa...

Det här var vidrigt.

http://svartbasker.blogspot.com/

Anonym sa...

det här med hårtvättandet är skitjobbigt! tvättar håret varje dag, ibland till och med 2 gånger per dag! vill ju inte stinka svett ju! vad sjuttton är torrschampoo?! har jag missat nåt!?

Anonym sa...

Usch, visst är vilodagar jobbiga?! Typ de jobbigatse träningspasset på hela veckan.. :P

Men då blir man extra taggad av att få komma up i hööög puls sen. Ouh, Pia gånger 2 låter grymt kul, vill också!
Men nu har jag inga fler gånger kvar på sats..

Prralin sa...

Jag önskar jag hade ett hår som kunde gå med på samma premisser som ditt! Själv måste jag tvinga mig själv att inte tvätta håret oftare än varannan dag, med resultat att jag känner mig som en skunk varannan dag - trots torrschampo. Nä både jag o mitt hår vill tvätta håret varje dag, men jag försöker vänja av mig...
Kul att du varit hos frissan o blivit riktigt snygg i håret idag iaf, det piggar upp tillvaron! =)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Du menar att vi ska byta ut boxen mot två spinningpass på måndag... hmmm pallar en nilla det? Jo kanske och med tanke på att ja inte kört någon spinning alls denna vecka så va fan... jag e PÅ

Anonym sa...

Torrschampo ska jag köpa! Glömmer det alltid! Skulle verkligen behövt det idag! Kan du rekommendera något särskilt märke? :)

Anonym sa...

Bra idé, måndag är en utmärkt dag för sånt. Bokat å klart!

Puma sa...

Terese:
Det kommer ett till tillfälle: i december. Kolla atox hemsida!
(Ett pass räcker väl inte... men jag är flexibel - när kan du?)

Theresias:
Ja.

Emelie:
Oj. Jag har för många hårtstrån för att de ska kunna tvättas två gånger per dag...

Gå in på Kicks och kolla torrschampon. De har minst två märken: Toni & Guy och Lee Stafford. Jättesmart. Funkar som hårspray ungefär, med skillnaden att håret känns alldeles nytvättat.

Sofia:
Haha, ja jag håller med. Hänger du på?



Prralin:
Ja, att vara snygg i håret gör SÅ mycket!!

Nilla:
WOHOO!!!! Då säger vi det!
(Vi kan köra box en annan dag?)

Dessi:
Toni & Guy eller Lee Stafford (finns på Kicks) är bra!

MS:
Perfekt!

christel sa...

Sökordsoptimering låter najs :)

Torrschampo har jag däremot aldrig hört talats om. Men det är säkert bra att ha på resor..

Anonym sa...

Terese, kolla inte på atox hemsida, kolla på atrox istället, mycket bättre :-)

Behöver du hjälp med SEO så säg till!

Anna (Orka mera) sa...

Torrschampoo??? Har jag aldrig hört talas om... Det låter som det kunde vara räddningen för mitt fetto-stripiga hår som vill bli tvättat varje dag (minst...). Måste genast gå och köpa! Tack för tipset!

Unknown sa...

Hm, funkar torrschampo mot galen punkfrissa efter att ha sovit också tro? Det är oftast därför jag tvättar håret för ofta faktiskt. Ser ut som Monica i Vänner efter den ödesdigra natten i London när hon fick ihop det med Chandler mest varje dag!

Unknown sa...

Nu så, testat & klart! (och bloggat... :)