11 januari 2008

- Andra sidan är ni klara?

Snart slår klockan helg!

- Jajamensan fattas bara!

Nu är det inte många minuter kvar till helg och ledighet och fattas-bara-annatträning.

Vet ni hur jäkla skönt det är med ett tufft pass efter jobbet på fredagseftermiddagen? Om ni inte vet, så är det bara att testa. Om ni vet, så kör igen!

Jag ska alldeles iväg och ge gärnet. På cykeln. No mercy. Här ska svettas, här ska flåsas, här ska mjölksyresprutas (ja i slutet alltså) och här ska näramaxpulsas. Och det ska bli så jäkla kul så jag sitter här och svär för jag kan inte annat.

För sen, efteråt, när man är hemma och nyduschad, ja då är man så jäkla välförtjänt av en skön kväll så det finns inte.

Det finns risk för att jag gör av med all energi nu när jag sitter här och längtar och tänker på passet så jag ska avsluta detta blogginlägg på studs. Abrupt.

Men du... jag återkommer snart!

5 kommentarer:

Sofy sa...

Hej pumis!

Känn dig stolt, min första bloggkommentar på två dygn hamnar hos dig! ( ha, ha.. haft sjuuukt mkt att göra, frustrerande och jobbigt, men nu är det över!) Ska strax springa de 10 kilometrarna som inte blev av igår. Enormt laddad på det, inte alls laddad på pizza o fredagsöl i köket på jobbet en trappa ner. På riktigt alltså! Noll sug! fantastiskt. Om söndag! Eftersom vi köpte lägenhet idag och jag verkar vara ledig på söndag så jonar jag gärna på långjogg.. om du tror att vi kan smyga med mig alltså.. jag har ju inte betalt.... Vore skoj!!!

Anonym sa...

Jag gjorde som dig, medelspinningpass direkt efter jobbet idag, och nu sitter jag här och känner mig nöjd med mig själv:-)

Em Löfgren sa...

JAJAMENSAN FATTAS BARA!!! =)

Anna (Orka mera) sa...

Jajamensan fattas bara! Sprang hem från jobbet, 87 härliga minuter i duggregn. Nu är jag redo för helg!

Anonym sa...

Okej! Inspiration är väl bra...vi ses några minuter i tio! Vid ingången! Jag har svarta och röda löpartights och svart jacka, hi, hi...!!! Vad kul!