07 januari 2008

Mån 7 jan: Bästa spinningpasset

Nu är det annat än julköttbullar som rullas.

Maxad spinning

Jag anser mig inte ha vilat under julen så jag dundrade på för fullt redan första gruppträningsdagen för året.

Det var skönt att cykeln så gott som rullade under mina fötter igen. Det var skönt att ha en energibomb i form av Nilla bredvid mig under passet. Det var skönt att favoritinstruktören Pia körde med oss rejält i form av tio 70/20-intervaller och sedan en rejäl uppförsbacke innan målsnöret. Och eftersom jag inte kunde hålla mig från att köra två pass blev det en favorit i repris direkt efter att första passet avslutats.

Under passen kändes det som om jag hade Virpi Kuitunen framför mig. Cyklisten som jag följde hack i häl var stark och snabb och grym. Mitt mål var att köra lika hårt som henne, men ändå lite hårdare. Som Charlotte Kalla.

Den där målbilden envisades med att hänga med alla 110 minutrarna i eftermiddags. Och kommer säkert hänga med hela våren. Gårdagens Kallalopp är en verklig rush för inspirationen. Summerat i bokstäver sammanfattas bedriften "du kan om du vill". Och det är hur jäkla självklart som helst att jag vill!

Att jag ville syntes på pulsklockan. En maxnotering på långt över 90% på hör till ovanligheterna för mig i spinningsammanhang.

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Oj vad kul det lät. Det spinningpasset hade jag velat gå på! 70/20 intervaller och backe...mmmm!

Em Löfgren sa...

härligt jobbat! inte så dåligt när man får personer på samma pass som inspirerar en! härligt!

Ebba sa...

Grymt jobbat!!

TheLoonyNail sa...

Starkt! Jag stack ut och sprang direkt efter att Kalla vann, jag bara susade fram på långpasset, hon gav väldigt mycket inspiration! Vilket du också gör! Tack!

Anonym sa...

Wow, bra jobbat! Är grymt imponerad av din energi!

Anonym sa...

Starkt jobbat tjejen :)

Själv blev jag tokförkyld när vi kom hem från Thailand och har en påtvingad vila från träningen t.o.m. imorgon kväll då jag kör igång med styrketräning.

Vi har, p.g.a. stamrenovering, flyttat ut från lägenheten och bor under perioden januari-mars ute på Värmdö. Därmed har jag blivit tvungen att planera om all träning...

Jag kommer att köra PT-cirkel på Söder måndagar 19.30, lunch-spinning på Hötorget tisdagar, styrketräning på Söder onsdagar 17.00, lunch-spinning på Hötorget torsdagar samt styrketräning på Söder fredagar 16.00.

Förhoppningsvis sammanstrålar vi vid något av dessa tillfällen!

Kram,
Susanne

Anonym sa...

vad härligt det låter! =)

Löpning & Livet sa...

Åh jag ska nog försöka få in ett spinningpass den här vekcan, det var ett tag sen nu med jukl och fökylningar som kommer emellan..