09 januari 2008

Ons 9 jan: Bålstyrka

Sådär ja, nu har magen fått jobba.

Coreträning med solbrända Terese

När klockan ringde imorse, klockan 05.45, gick det i ett huj att gå upp. Kanske var det chocken över ljudet av klockan som fick mig på fötter. Kanske var det att grabben envisades med att fortsätta sova och inte alls vaknade för att gå upp och stänga av klockan som han ofta brukar. Det fanns helt enkelt inget annat val än för mig att snabbt skynda mig upp och stänga av eländet.

Innan coren träffade jag på Nilla som gav mig frukost i form av nybakt Paulunbröd med aprikoser i. Tänk vilka träningsvänner man har! I och med detta har Nilla satt ribban högt. Nu förväntar jag mig smakbitar varje gång hon bakad nya nyttigheter.

Terese såg både sund och stark när hon i rampljuset klockan sju fick en full sal med morgonambitiösa träningsmänniskor att intensivt jobba på magrutorna. Jag i min helagrå outfit såg ut som en blek sjukling i jämförelse. Lite brun utan sol på skinnet skulle inte skada...

Hör och häpna, idag har även jag med mig matlåda. Undrens tid är inte förbi. Gårdagens köttfärsgryta blev till både middag och lunch för mig och grabben. Jag känner mig väldigt duktig. Ikväll ska jag städa dessutom. Det finns mycket tid till det eftersom träningsvila står på programmet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det skönt att ha träningen avklarad innan man ens har kommit till jobbet! Man blir pigg hela dagen av det.

Sofy sa...

Wow, core. Jag vill också! fast å andra sidan.. jag har mitt favvo-pass cirkelträning att se fram emot hela dagen. Kristina is back in town, jippie!

Slow-Eva sa...

Det var länge sen jag morgontränade. Kanske ska ta upp det igen. Det är ju rätt skönt faktiskt.