07 januari 2008

Laga Lätt

Efter en slitande tågresa med träsmak i baken och alldeles för tunga väskor kom vi sent igår kväll hem till...

Laga Lätt

Det är alltid lika jobbigt att komma hem efter mer än en veckas hemmafrånvaro. Post- och tidningshögen vid dörren var enorm. Alla Dagens Nyheter blandat med brev och räkningar och postorderkataloger och ett "gratisnummer" av IForm (vad jag nu ska med det till) och andra lokaltidningar och - Laga Lätt. Det senaste numret låg där som en strålande sol bland gråtunga dystermoln.


Jag måste säga att jag verkligen gillar Laga Lätt. Äntligen en tidning med matlagning på min nivå. Jag längtar efter att förverkliga recepten: härlig morotssoppa, kikärtssoppa med parmesan och rågmacka, bönpasta med krämig tonfiskröra, köttfärsgryta, spenat- och valnötspasta, rödkålssallad med kanel och citron, kinesisk faluwok...
10 kommentarer:

Terese sa...

Vi lat mina foraldrar fa DN medan vi ar borta. Men jag gissar att det anda kommer att vara en stor, men intressant, hog nar vi kommer hem imorrn...

Mjölksyra sa...

Ska nog ta och köpa hem ett nummer av Laga Lätt! Blev nyfiken på den nu!

/Bille

Anonym sa...

Jag som tänkte gå på Max på vägen hem idag innan ett simpass på gymmet. Mycket som lät gott ovan (även om jag inte äter en del av det) men det är måndag så blir nog Max ändå =)

lina sa...

Har faktiskt aldrig läst en laga lätt tidning! Blir väldigt sugen nu:)

Anna (Orka mera) sa...

Jag älskar den tidningen. Nyttigt och lättlagat, kan det bli bättre?

Sofy sa...

Åh... min hög var inte lika stor, men lika trist. Jag hade hoppats att första numret av fitness skulle ligga där och vänta, men icke. Julklappen jag fick av prinsen antar jag därför börjar dyka upp först med februarinumret. Trist... Idag ska jag storhandla och fylla kylen efter min tids frånvaro. Bra tips med recepten där!

Anonym sa...

Ja, det verkar inte jätteenkelt att hitta nånstans att bo under Gbgvarvet. I värsta fall tar jag tåget dit och hem över dagen. Kan vara skönt att sitta och dåsa på vägen hem!

Ebba sa...

Åh, vad många recept!! =)

Anonym sa...

Gillar faktiskt också laga lätt väldigt mycket! Iallafall till att få inspiration :), och tips på recept, det får man.

Anonym sa...

När jag ser ditt golv är jag väldigt glad att jag har en "Ingen reklam, tack" skylt uppsatt. När jag kom hem igår efter två veckor borta låg där bara två små brev. Lagom tycker jag.