05 februari 2008

Förkylningsprocessen

Det har blivit stopp i min förkylning!

Processens gång

Alltså, när jag har varit förkyld förut så har det börjat med 1. Halsont en dag eller två. 2. Supersnuva och rinnande ögon i en dag eller två. 3. Snorig näsa i evigheter. Sedan har det varit över. Slut. Finito.

Denna gång är läget annorlunda. Jag hade ont i halsen en dag för en och en halv vecka sedan. Sedan var jag snorig i tre dagar och nu har jag ont i halsen igen. Jag är inte ett dugg snorig. Jag kan andas både ut och in genom båda näsborrarna utan att det tar stopp eller flyger grejer.

Okej då, jag kanske hostar lite. Eller en del. Men det är ju bara lite slem som inte hittat ut än.

Så när är jag frisk? Ska jag bli snorig igen eller vad är det frågan om?

I eftermiddag ska jag titta lite på SATS- och Szalkaischemat och se vad som kan passa. Kanske lite pilates? Kanske lite bodybalance?

Mina träningskläder skriker på mig från garderoben och pulsklockan snyftar på bordet i all sin ensamhet. Grabben hittade mina spinningskor i en träningspåse och sa att de såg lite bortglömda ut. Håll ut kära vänner - jag kommer snart och använder er!

8 kommentarer:

Em Löfgren sa...

nej det är verkluigen inte skoj att vara sjuk och spceillt inte när det håller i sig så länge! och det är på nåt sätt lättare att accepetera om man är toksjuk och har feber 3 dagar liksom! då har man inget annat val än att vila! men du, ta det lugnt om du börjar träna igen så du inte sjuknar honom!! men om du mår bra så säger jag bara heja Heja!! =)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Mina spinningskor saknar dina spinningksor, dom undrar när vi ska leka ihop igen *skrattar*

Löpning & Livet sa...

Det är ju alltid bättre att vila en dag extra för säkerhets skull, så att man verklgien känner sig helt frisk! Fast jag vet, det är jobbigt!! :)

Anonym sa...

Blä, vad trist att du är förkyld! Men det är bara att bita ihop och vila dig i form. Ja just det, hjärnan kan ju inte förstå skillnaden mellan fantasi och verkliget, läste jag. Du skulle kunna toktänka på träning! :-)

Ebba sa...

Hoppas att du får bli frisk någon gång så att spinningskorna får röra på sig lite. ;) Men bättre att vila en dag extra än en dag för lite i alla fall.

Puma sa...

Emliscious:
jag sparar dina hejarop och tar fram dem lite senare!!

nilla:
snaaart!!!

andréa:
ja nu när jag läst ditt inlägg förstår jag det!

elin:
smart idé, men varför funkar det inte?

mrsebba:
förmodligen sant. men så tråkigt...

Anonym sa...

Vila lite till! Inte träna med halsont! farligt! farligt!

Hoppas du kryar på dig snart!!!

Anonym sa...

Hoppas du är pigg och kry och i full fart snart igen!