04 februari 2008

Runners high

Intressant fråga - intressantare svar. Det enda vettiga från tidningen IForm.


Jag är inte friskare idag än förra veckan. Jag vaknade, raspig i halsen, trots att jag konstaterade att halsontet var borta igår. Jag borde ta efter Nillas exempel och sova bort bacilluskerna men istället är jag inne på min sjunde raka jobbdag. Men jag ska gå hem och sova snart. Jag ska, jag ska. Jag måste bara invänta ett bud här på jobbet först. Med min tur kommer det säkert halv fem i eftermiddag...

9 kommentarer:

Ebba sa...

Nej, nu får du ta och bli frisk!! =) Hem och sooooooooooov!!

Anonym sa...

Hejsan
Vad intressant att läsa om det där svaret om Runners High. Jag har upplevt det några gånger då jag sprungit. När jag upplever detta stadium under en löprunda, då känns det som att man kan springa och springa skitlångt utan att bli trött. Jag tror jag upplevde det när jag sprang Göteborgsvarvet förra året.

Anonym sa...

Hem & vila, gumman! Du har inget på jobbet att göra om du är sjuk. Det tar bara längre tid innan du blir frisk igen.. Kram kram / Susanne

Puma sa...

Mrsebba & YTZ:
Jag är på väg. Om bara budeländet kunde komma...

Klas:
Häftigt. Det vill jag också uppleva! Går man från trötthetskänsla till runners high eller hur känns det precis innan?

Anonym sa...

Hej igen...man går liksom in i ett stadium som gör att man uppnår ett "rus" ungefär. Man bara känner sig så jäkla lycklig och harmonisk. Man bara känner att kroppen bara går och går....den bästa känslan som finns. Upplevde detta på en runda runt falun för några veckor sen. Jag sprang 2 mil utan att jag va trött när jag kom hem.

Löpning & Livet sa...

Jag har faktisk upplevt runners hig en gång! På lidingöloppet i höstas. Det var en cool känsla! Jag bara var helt lycklig och kände inte att det var jobbigt, benen bara pinnade på! Hoppas du får uppleva det nångång! :)

Anonym sa...

hejsan! härlig blogg du har! blir bara så nyfiken vad du jobbar med. Får man fråga det??

Puma sa...

KlaS:
Coolt. Men hur känner man sig innan? Går man från "hej nu är jag ute och springer" till eufori eller passerar man också ett stadium av nära-döden-trötthet?

Andreá:
Jag måste helt klart köra fler långpass. :-)

Anonym:
Tack! Visst får du fråga. :-) Jag jobbar i mångt och mycket med kommunikation. Jag jobbar med tre delar: 1) pr och event 2) säljutveckling 3) rekrytering. Del 1 är långtidsuppdrag för en hel bransch och del 2 är genom konsultverksamhet och utbildningar som jag koordinerar och i viss mån genomför och del 3 är också i form av konsultverksamhet främst när det gäller sälj-/säljchefsbefattningar. :-)

Anonym sa...

Jag var också besviken på senaste numret av iForm. Den hamnade på toalettgolvet och där ligger den kvar! De bra tidningarna hamnar vid sängen, de dåliga på toaletten.