31 mars 2008

Dagens utmaning!

Det var svårt att hålla i benen imorse!

Vilodag

För en gångs skull var det svårt att inte gå upp 05.50 för att springa en vända innan morgonhysterin satt igång på riktigt. Jag var så inspirerad av gårdagens löppass och nojjig över att löparglädjen skulle svalna och försvinna. Men - det är viktigt med vilodagar. Lika glad som jag är för min återfunna löparkänsla, lika rädd är jag för skador. Jag försöker hålla mig till min träningsplan: två träningsdagar följt av en vilodag. Jag kan ibland tycka att vadå, 30 minuters jogging är väl ingen direkt träning. Men det är det ju!

Imorgon bitti är det dags igen: för löpning, för spinning och för afro (om allt går enligt plan).

3 kommentarer:

TheLoonyNail sa...

ja, det är jobbigt med vilodagar ibland....jag ska ha vilodag imorgon, men jag känner redan för att träna trots att jag just har tränat...knäppt!

Sofy sa...

Hej gums!
Altså, jag förstår inte hur du gör!? två träningsdar, en vilodag säger du...men jag tycker ju att du tränar jämnt!!?? Är det så att du kör två pass om dan alla de dagar du tränar? Jag menar, jag följer ju dig här, men jag ser aldrig vilodagarna! Allt jag ser är totalspinning, bodybalance, ultralöpning osv... eller luras jag av at du alltid håller igång så många timmar?


Kram kram

Puma sa...

Vargungen:
Jag känner igen känslan. Det är ju så KUL att träna!!!

Sofy:
Du har nog lurat dig själv lite... kolla träningsschemat i högerspalten på min blogg: på sista tiden har jag tränat 1 dag följt av 1 vilodag ve och fasa!! :-) Enligt mitt 2+1-upplägg kör jag ofta flera pass någon utav dagarna. Det funkar skitbra - vilodagen är ju aldrig långt borta liksom!!