01 april 2008

Tis 1 apr: Morgonjogg

Jag har genomlidit världens kortaste längsta natt.

Morgonsväng med löparpjucken

Jag försökte gå och lägga mig tidigt. Klockan hann bli 22.49. Tre timmar senare vaknade jag och trodde att klockan var 06.00. Det var hon inte. Och sådär höll det på. Har kollat klockan minst tio gånger för att försäkra mig om att jag skulle hinna upp för min löprunda. Det har varit en lång natt. Men alldeles för kort för att jag ska vara pigg och utvilad.

Det slutade att jag vaknade i tid för att komma ut. Dessutom ringde grabben 05.50 för att väcka mig. Att ge upp för tröttheten gick inte. Jag har ju väntat på det här så länge!

Rundan gick bra. Höll en lugn, jämn fart. Lagom intensitet för att bara vara halvvaken. Var pigg och klarvaken när jag kom hem men tröttheten börjar smyga sig på igen.

Hade dålig fantasi när det gällde frukosten (ärligt, jag bara kunde inte göra gröt imorse) så jag gjorde några skramlade ägg och hade keso till. Det får nog bli lite Night Pro också trots att det är mitt på morgonen...

3 kommentarer:

Sofy sa...

Huvva. jag skickar energi, hur mycket den nu är värd från en halvsnorig och halvhostig tös. Har också marathondag framför mig. Dp jag ska vara som piggast och bäst är idag mellan 18-20... ehhh... godnatt? I går kväll gick jag och la mig tjugo över nio...

Kramen

Ebba sa...

Åh, vilken skön start på dagen. =) Hoppas att du blev lite piggare av löprundan i alla fall.

Anonym sa...

Duktigt! ! :)