04 april 2008

Varför man inte tränar

Det finns några anledningar. Typ två:

1. För att man tvingas jobba övertid och missar gymklassen med sju minuter. Den klass man annars skulle kommit i tid till - med god marginal.

2. För att när man väl kommit till gymmet (inte samma gym som klassen man precis missat) efter gigantisk storstadsfredagskaosträngsel, slutligen hittat p-plats, visserligen på här-får-man-inte-parkera-plats men skit samma (jag ligger ändå på plus på parkeringsavgiftskontot), står halvnaken och ska byta om och upptäcker att javisst fasen, träningsbyxorna glömde jag visst packa ner imorse. Va fan!

Efter sådana turer är man ganska slut. Trött. Och lite irriterad. Mycket irriterad. Nej vänta nu, jävligt irriterad. Att nu ge sig ut på en fin liten fredagssolsjogg på E4:an (Årstaviken) är inget jag längtar efter. Nej ge mig mörker och regn och smuts och lera så jag kan sticka ut och springa av mig frustrationen!

Please note: med "man" i texten ovan åsyftas Pucko-Puma som inte vill gå med rumpan bar och som inte gillar när planerade aktiviteter kastas upp i luften.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ajaj, inte bra... Du får trösta dig med att nästa gång du packar träningsväskan kommer du säkert titta både en och två gånger extra för att se om allting är med.

Kör hårt!

Anonym sa...

Trist!!! Men det var kanske ödet - du skulle ha trillat och brutit foten om du hunnit och haft brallorna med dig. =)

Em Löfgren sa...

är det inte lite tårngsynt av träningsställen att kräva att man ska ha byxor egentligen? vad hände med "kom som du är"?! haha

Karin sa...

Usch då, ja ibland är inte världen på ens sida! Men ta det lugnt, hela helgen hinner du väl med träning? Jobba inte för mkt vännen =)
Ha en bra helg!
Kram

Anna (Orka mera) sa...

Det är ju det värsta som finns när man har ställt in sig på träning som av någon anledning inte blir av!!! Förstår att du är arg!

Slow-Eva sa...

jag har faktiskt kört ett jympass i jeans. men det är inte att rekomendera... Trist dag.

carro sa...

Näh, fy tusan va irriterad man blir på sig själv i dom lägerna.
Revansch idag kanske?
Kör hårt =)

Karin sa...

Åh, vad det är frusterande när man glömt byxor/skor/sport-BH... Hoppas du får en skön revansch idag!

Anonym sa...

Jag tycker det är bra att du inte gick på gymmet med rumpan bar!!