23 januari 2009

Belöning!

Jag har kommit på vad jag ska belöna mig med när jag går ner i vikt. Ett par nya skor för varje -5 kilo! Tänkte att jag skulle köpa kläder och sådant först, men nä, det kändes inte så roligt. Köper jag kul kläder vid -7 kan jag ju inte ha dem när jag gått ner -12, till exempel. Och att jag går ner förutsätter jag. Men skor, ja de kan jag ju alltid ha. Och nu pratar jag inte vilka skor som helst - jag snackar kul träningsskor!

7 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Själv går jag mot en ljusare framtid, på mer än ett sätt..... *s* det är min belöning vid (hmm räknar) -8!

Anna sa...

Det är skitbra med delmål! Man blir sporrad, har satt upp egna sådana!

Mats sa...

Belöning för viktnedgång hade jag glömt..tack för påminelsen!

Sofy sa...

Snyggt! En ytterligare bra belöning (tycker jag) är att gå till frisören och göra allt sådär riktigt bra. Klippa, färga, föna, fixa! Det tar jag mig inte råd till så regelbundet som jag egentligen vill. Nu tex vill jag ha ljusa slingor, men ...det är ju så dyrt!

Magdalena sa...

jättebra belöning med skor. Frissan som Sofy skriver är en annan bra. Träningskläder, massage mm är andra som jag gillar

Puma sa...

Nilla:
Det där lät kryptiskt. Berätta!

Anna:
Vad har du för belöningar? Nyfiken!

Mats:
:-) Vad ska du köra med för belöningar?

Sofy:
Ja... men det där är nog något jag skulle göra i alla fall. Om man tycker att man ser skit ut och det inte funkar på vågen, ja då blir livet hemskt. Då är det bättre att man ser lite bättre ut i håret - även om det inte funkar på vågen och man försöker allt man kan. :)

Magdalena:
Massage var bra! Ska stoppa in det någonstans också!

Mats sa...

Puma - Jag vet faktiskt inte. Skrev ett bloginlägg och försökte få lite tips..men eftersom det är lite eko på kommentarsfronten så får jag fundera lite. :)