21 januari 2009

Ons 21 jan: Ashtangayoga

Slutet gott, det mesta gott.

Lunchyoga

Jag pallrade mig ner till källargymmet och den stora bollsalen för att köra yoga på lunchen. Valde ut en blå yogamatta. De är finast. En efter en släntrade okända jobbkollegor in och snart var vi 15 stycken som satt med benen i kors och huttrade. Bikramyoga är bra mycket skönare än yogan i vår jympahall!

Yogan idag förflöt ungefär som den brukar. Vissa grejer hänger jag med på ganska okej. Andra saker skyr jag som pesten. Solhälsning A, den med hunden, gick okej, men sen - solhälsning B... katastrof! Men vi gjorde bara den 2 gånger, så jag överlevde.

Jag gillar alla slags krigarställningar så bara jag kom förbi de där solhälsningarna så gick yogan mycket bättre. Allra bäst gick det på slutet: avslappningen. Tankarna svävade förbi och var farligt nära att knacka på hos John Blund, trots att det kändes som han bodde någonstans på Antarktis.

3 kommentarer:

Marica sa...

Men visst är det skönt efter ett ashtangapass, jag filar på mina solhälsningar ofta;) Mina ben är så styva och stela efter all annan träning att Yogan gör gott för kroppen och knoppen!!

Anonym sa...

Träningstips: http://www.sportlife.se/Ostermalm/default.asp?ID=401

Anonym sa...

Åh, att frysa på yogan är det värsta jag vet! Bra gjort att ta dig igenom. :)