20 januari 2009

Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Jag vill inte ha en kanelbulle. Tur att jag snart ska träna så att jag kan fokusera på något roligare!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Men du....
Det är nu överflödet ska bort. Fokusera på målet!! :-)

Anonym sa...

inte sen. nu!

Em Löfgren sa...

hahaha söt du e! kämpa kämpa!

Anonym sa...

Du vet väl att de säger att hjärnan inte klarar att sortera bort ordet "inte"....Därför säger du nu. Jag vill ha en kanelbulle till hjärnan... Vet inte om det stämmer. Kanske ska du fokusera om och istället säga ngt du vill ha.

Magdalena sa...

Haha! Tänk: "jag VILL ha ett äpple"!

Anonym sa...

Förresten du som har PT och allt nu - vet du, eller kan du ta reda på hur man kombinerar LCHF med styrketräning och hårdintensiv träning+ Det tjötas ju om att man måste ha tillräckligt med kolisar för att köra styrka och intensiv kondition. Men hur är det med den saken,egentligen..? Tär man på sina egena muskler om man inte har tillräckligt med kolisar/Glykogen?

Puma sa...

Jag vill ha oxfilé... jag vill ha oxfilé, jag vill ha oxfilé,jag vill ha oxfilé, jag vill ha oxfilé,jag vill ha oxfilé, jag vill ha oxfilé,jag vill ha oxfilé, jag vill ha oxfilé? Eller, lite brieost. Eller ett glas mjölk. Eller en ost- och skinkrulle. Eller skramlade ägg med grädde... :-) kanelbullen är nog både torr och tråkig ändå.

Karin sa...

fokusera rätt! Ring jouren om det krisar! =)

Sofy sa...

oxfilé. Jag köpte kesella på Lidl idag... Ha, ha, ha!

Gick in här för att få lite motivation till 14 km i snöslask och svart kväll. Istället blev jag sugen på kanelbullar och oxfilé- Fan!

Anonym sa...

Är du sugen på sött kan jag verkligen rekommendera dig att äta någonting fett. Hur mycket fett har du i kosten idag? Ju mer fett desto mindre sötsug tror jag på. För mig brukar det räcka med vispad grädde och lite hallon :)

Anonym sa...

Det är klart du inte vill ha en kanelbulle! Kanelbullar gör dig inte mindre. Kanelbullar innehåller bara socker och fett. Kanelbullar är dålig träningsuppladdning. Dessutom kan de vara väldigt torra, och det är säkert just den du vill ha.

Prralin sa...

Undrar om det är det här som kallas "ljuga tills man tror sig själv"...?! ;)

Pernilla Hult sa...

Kämpa på! Du fixar det UTAN kanelbulle!

Anonym sa...

men börja ät..

Anonym sa...

jag kan ta kanelbullen