18 januari 2009

Blogger Ski Camp: avslutningen

Början var bra. Men slutet godast!

Sista halvdygnet

Efter att ha kört slut på oss fullkomligt igår i längdspåret, laddade vissa med våfflor och andra med Gainomax eller AXAs proteindryck. Sedan åkte vi till Holiday Club för att bada och basta. VR-Tess frågade om jag kände mig "dum" med tanke på att jag börjat med LCHF-kost (vissa som testar denna typ av kost känner att de inte alltid har huvudet med sig). Nej då, svarade jag och märkte precis då att jag tagit med mig vallapåsen istället för badpåsen. Fast att Pucko-Puma existerat redan innan LCHF vet nog de flesta som läst denna blogg. Prova att söka på "pucko" i sökfältet i övre vänstre kanten så får ni se...

Jag är inte så mycket för att bada men jag gillar olika typer av bastu-upplevelser. Holiday Club kör med konceptet "sauna world" där man kan testa på olika typer av bastuvarianter. Allra bäst gillar jag den extra varma bastun. Den är alldeles mörk och man sitter runt omkring en massa varma stenar (ser det ut som i alla fall). Något annat som är sådär plågsamt skönt är att gå genom både kallt och varmt vatten. Det ska tydligen vara bra för fötterna.

Efteråt gick vi alla och åt på restaurang Grappa. Dit behöver jag inte gå igen (hallå, service?) men det var en trevlig avslutning på en intensiv dag. Trots att vi var trötta gick de sista tappra Blogger Ski Camp-deltagarna och la sig långt efter klockan 01. Det mesta i livet filosoferades kring matbordet. Några timmar senare var det en morgonpigg själv (MS) som fick ett ryck och gjorde de sista kilometrarna i spåret.

Efter att ha packat och städat och delat ut bars och drycker från Gainomax, proteindrycker och müsli från AXA och vitaminvatten från Vitamin Well till alla, hoppade vi in i bilarna för vårt sista stopp: Åre chokladfabrik. De flesta kom ut ur den lilla fabriken med en påse i handen (inte jag - hittade knappt någon riktig mörk choklad) som var fylld med presenter och färdgodis för de 63 milen hem.

Utanför chokladfabriken.
Vet inte vad alla kollar på...

De är duktiga på att paketera och skylta upp
sin choklad.


Tack alla Blogger Ski Campare för en intensiv och rolig helg. Det ska bli väldigt kul att se hur det går för er på Vasan!

5 kommentarer:

Erika sa...

Det är vi som ska tacka dig Sara för ett otroligt roligt initiativ, underbart sällskap och skitbra raggning av sponsorer!!! Den här helgen har verkligen varit toppen på alla sätt och vis :)

Nu måste jag lägga mig, har halvsovit i soffan hela kvällen. Men det var som min prins sa: Medan andra kommer hem från en fjällresa jättebakis, kommer ni tillbaka jättetrötta efter massor av motion!

Tack och tack återigen. Hoppas vi syns snart!!
Kram från mig

Sofy sa...

Tack för allt fix. Vilken lyckad resa!!! Ses onsdag! (lovar att planera för din diet!)

Anonym sa...

Tack för en superhelg, du är grym! Syns på onsdag. Kram!

Terese sa...

Tack själv! Det var en underbar helg och du var så duktig som körde oss säkert både dit och hem. KRAM (kom ihåg att mejla mig idag)

MarathonMia sa...

Vallapåsen - hahaha!