22 oktober 2007

Långlopp

Mycket snack och ingen verkstad? Inte på min sida om skärmen!

Långlopp

Jag har anmält mig! Till och med betalat alla avgifter. Till Göteborgsvarvet i maj (vi bokade också hotell för helgen). Till Stockholm Marathon i juni. Och till Team Stockholm Marathon som mot (en hutlös) avgift erbjuder 32 tillfällen att springa långpass i grupp fram till startskottet.

Nu är jag mycket fattigare - men många träningsmål rikare. Så det bara att sätta igång och träna. På allvar.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Va kul med alla lopp du anmält dig till! Sitter också och funderar på att anmäla mig till Team Marathon! Vet du hur långt man springer varje gång? Hittar ingen riktig info om det!

Ha det bra!
Veronica

Puma sa...

Veronica:
Bra fråga! Tyvärr vet jag inte alls. Kan tänka mig att man mäter i tid istället för km eftersom de som har 3 timmar som mål springer längre än 6-timmarsgruppen, men generellt kanske man är ute lika länge... men jag vet inte hur länge man är ute heller. Kanske drygt en timma i början och sedan mer och mer. Men som sagt - vet inte... (kul om du anmäler dig dock!)

zandra. sa...

WOW! :D Way to go! Kan du inte skicka över lite jävlaranamma till mig så jag också vågar anmäla mig till något?! Tror inte att jag gillar det där med att springa tätt tätt ihop och knuffas och ha sig därför fegar jag ur och anmäler mig aldrig till något. Kommer, med spänning, följa hur du lägger upp träningen och hur det går för dig!

Anonym sa...

Tack för ett snabbt svar! Kul att höra någon annans funderingar ang upplägget. Jag tycker det är ett bra upplägg med gruppträningen då man vet att det kan vara lite svårare att ta sig iväg själv då det är som kallast o så!

//Veronica

Puma sa...

Zandra:
Jag håller med litegranna. Springa och trängas är skitfrustrerande. Men mest på kortare lopp som en mil eller nåt. På längre lopp tycker jag det är kul med med folk. Då är det inte samma kaos. Då har jag ju ändå 2 timmar på mig att göra mitt bästa och inte en futtig ynka en timme.

Här får du lite jävlar anamma förresten. Kom det fram?

Anonym sa...

Kul att se att ni har anmält er!

Vad jag förstår så är långpassen anpassade efter Szalkais olika träningsprogram som finns på marathon.se.

Anonym sa...

vad roligt!! du kommer vara kund på banan tror jag! ska bli spännande att följa din träning och uppladdning och dina tävlingar!!

Anonym sa...

Spännande, vil åxå springa göterborgsvarvet, behöver nått att kämpa emot! Tror du jag klarar det? Som helt nybörjare, hinner jag träna upp mig till det? Eller blir det bara jobbigt när man itne är van?

Mjölksyra sa...

HEJJA!!!

Anonym sa...

Gud vad roligt!! Ska hejja på dig genom denna förberedelse-resa. :)

Terese sa...

Hmmm är också sugen på att anmäla mig till något längre lopp för att få lite peppning. Men jag kommer nog att nöja mig med en halvmara till en början. Kanske borde börja springa längre än milen innan jag säger för mycket dock!

Anonym sa...

Roligt att ha konkreta mål med sin träning. Har du sprungit de här loppen förr? Jag funderar också på att anmäla mig till något lopp... Hade varit en riktigt bra motivationshöjare. Ha en fortsatt bra kväll!

Anonym sa...

Bra gjort, då har du nåt att se fram emot :) Jag ska nog också anmäla mig till maran, känns som jag behöver det som piska för att hålla igång med löpningen i vinter. Och nästa år verkar vara ett bra år att göra debut när det är 30-årsjubileum. Funderade på att anmäla mig till team grejjen men jag tror jag föredrar att lägga upp mitt eget schema och kunna springa när det passar mig (plus att jag är snål hehe). Kanske blir det varvet nästa år också det vore kul att springa igen. Ska bli kul att läsa om din träning fram till juni nu.

Puma sa...

MGK:
Ok, då är jag med på banan. Lycka till på Åland!!

Emelie:
Kund - kung? Eller drottning? Hihi. :-)

Evelina:
Jo om du gillar löpning tycker jag du ska satsa. En halvmara är överkomlig för de flesta! Och så har du en del tid på dig...

Mjölksyra & Ebba:
Haha tack tack!

Terese:
Tja... jag hade inte sprungit mycket mer än en mil när jag anmälde mig till en halvmara. Och det gick ju bra även om tiden inte var så strålande... men det är ju alltid bra att köra några långpass innan. :-)

Marina:
Sprang St Eriksloppet förut och var anmäld till maran förra året (sprang inte) - så det blir debut på båda loppen. Ska bli en kul utmaning att bita i!! Vilket lopp funderar du på?

MS:
Ja - anmäl dig så behöver jag inte känna mig så ensam i min vinterlöpningträning! :-)

Anonym sa...

Här är det full fart som vanligt. Mot nya mål! -Härligt! Man får en energi-puff varje gång man är här inne. Precis vad jag behöver idag! Ha en fin kväll! :-)

Karin sa...

Gött att du nu är anmäld! Kul att springa ihop på TSM också hela vintern! Men hutlöst dyrt? Mindre än 20 spänn per gång om man går på alla...hehe..vi får ta oss dit så vi får valuta för pengarna! :)

Gbg Varvet har jag också anmält mig till nu, det verkar ju va så poppis så det får man testa.

Nu har vi motivation så det räcker hela vintern!

Anonym sa...

hoppas att en del av all din motivation kan avspegla sig på mig, så jag också kommer igång. men jag är ju i alla fall anmäld, så det borde ju kunna gå! i alla fall lika (bra eller dåligt) som vanligt :-)

Prralin sa...

Det är svårt att låta bli att bli joggingsugen när man läser din blogg... fast jag gillar ju inte ens att jogga! När du anmäler dig till marathon kanske jag ska satsa på att anmäla mig till Vårruset eller möjligen Tjejmilen (som jag faktiskt tagit mig runt en gång) för att faktiskt ta mig för det där med joggningen också?!