22 oktober 2007

Mån 22 okt: SATS Box

Idag körde jag ett efterlängtat pass: SATS Box!

Box

Jag minns så väl mitt första SATS Boxpass. Trots att boxhandskarna stank likt kattpiss var det bland det roligaste jag gjort i träningsväg. Tiden bara flög iväg, svetten rann och jag hade hur kul som helst - trots att jag inte alls kände min boxpartner. Efter den gången har det hunnit bli ett par boxpass. Men inte alls så många som jag önskat.


Idag var det Nillas tur att premiärboxas (med mig). Jag tror hon gillade det. Men jag är inte säker. Det är svårt att veta när någon ser sådär jättetrött ut så man är rädd att de ska trilla ihop i en blöt pöl...

Boxpasset, inklusive lite tricepsträning efteråt, slukade drygt 700 kalorier och jag nådde en toppnotering på lite över 90% av max. Jag kan med stor säkerhet påstå att den kom när man ska springa på stället med sådana där höga knän och liksom puffa dem i mitsarna under många långa sekunder.

Nu när jag gått ett boxpass har jag fått blodad tand på nytt. Box är så sjukt kul - tiden går så sjukt fort!

Powerwalk

Jag beställde en gigantisk låda proteinpulver från Gymgrossisten häromdagen och när jag fick en avi från posten trodde jag det var det som kommit. Inspirerad av Emliscious alla promenader blev det blev en 40 minuter lång liten powerwalk till posten alldeles nyss.

Men tji fick jag. Avin var bara för premien jag fick i samband med min Laga Lätt-prenumeration. Muffinformar. Dels har jag ingen ugn, dels ska jag inte äta muffins nu när jag försöker äta GI-rätt. Jag som så gärna ville ha mitt proteinpulver...

11 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Du tjejen, det VAR kul... läs min blogg ska du få se! tack för att du drog iväg mig på mitt första BOX äventyr, å fler måste det bli!
Vi ses i morgon bitti, hoppas bara att jag tar mig upp ur sängen *s*

Anonym sa...

Humor! Jag vet en gång när jag trodde jag hade en jätterolig grej att hämta ut på posten. Tog bilen, åkte de 2 milen till postutlämningen i all hast. (bodde på landet) Tvingade konsumpersonalen att lämna ut mitt paket trots att postutlämningen stängt. Och där var den, min roliga "minns inte vad det var"...men det var i vilket fall inte det som jag trodde utan en sån där himla premie man varken ville ha eller kom ihåg att man skulle få. Tror det va nå gummisnoddar eller nåt annat värdelöst. Så jag VET hur det känns!

PS: Tack för att du peppar Pillan så bra!

Anonym sa...

BOX är det absolut roligaste som finns!!! Och så tufft och hårt det är! Och effektivt! Och Bra! Och alldeles uuunderbart! :-)
Jag älskar box, men har inte varit på ett pass sedan i somras tror jag. måste skärpa mig!

Anonym sa...

Annars kan du ju ta upp ridningen nu så blir du smidig på köpet! ;)

Anonym sa...

Box och PSI har jag varit nyfiken på men inte "vågat" prova ännnu.

Puma sa...

Nilla:
KUL att höra! Vi gör det snart igen!!

Ciz:
Haha. Life's a bitch ibland... ;-) (Och Nilla är en suuuuperträningskompis!)

Bille:
Ja det är grymt kul! Så skärp dig lite nu!! ;-)

Johanna:
Jo... men jag tycker bara så synd om hästen...

Leen:
Vad är PSI?

Anonym sa...

PSI är Power Strike Impact. En form av kickboxning. Man slår (med handskar) och sparkar mot en fristående bag. Jättebra träning enligt de som har provat.

Anonym sa...

jag kanske ska följa med nån gång, igen ...

Anonym sa...

heja heja powerwalkar är bäst ju! sköna iallafall1 flytta hit så kan vi gå tillsammans! =) hihi!

ingela_eagle sa...

Jag älskar konditionsboxning! Har bundit mig till två års medelmsskap på stans dyraste gym, men köper ändå dessutom ett 10ggr kort till ett annat gym bara för att deras boxning är så mycket bättre, passion it is :) Nog finns det säkert något recept på GI-muffins som du kan testa till dina muffinsformar. Hur pass strikt kör du ditt GI-tänkande? Är det OK så länge det är fullkorn?

Prralin sa...

Proteinmuffins? :)