17 oktober 2007

Ons 17 okt: Biceps, triceps och lite mage

Det känns konstigt att vara på gymmet utan att köra konditionsträning.

Styrketräning

Idag hade jag tre potentiella träningstillfällen i almanackan. Av morgonens potentiella morgonjogg blev det inget. Sedan höll styrketräningen på att gå i stöpet eftersom jag än en gång glömt att ta med mig de rätta skorna. Men jag (och grabben) lyckades med det omöjliga: att åka hem efter jobbet, snabbt byta om och sedan ta tunnelbanan tillbaka till gymmet! Annars blir det lätt så att man (hmm... jag) hamnar bland post, soffa och annat hemma som lockar efter en lång dag på jobbet.


Idag var vi som sagt duktiga. Grabben körde fartlek på löpbandet och jag tränade styrka. Biceps, triceps och mage stod på schemat. Trots att jag körde mina set ordentligt kändes det som om jag inte var klar när vi gick från gymmet. Det kändes som om jag missat något. Konditionsträningen! (Trots avsaknaden av cardion sade pulsklockan att jag tränat bort 400 kalorier)

Mitt tredje potentiella träningstillfälle för idag är faktiskt en kvällsjogg. Vi får se hur sömning jag blir framåt kvällen. Om sängen skulle locka mer än en kall och mörk Stockholmsnatt vet jag att det står ett stenhårt intervallpass med min löptränare imorgon på schemat.

Efter träningen drack jag en proteindrink på 100 kcal och grabben en gainer på 600 kcal...

5 kommentarer:

Anonym sa...

något stor skilmad kcalintag där du!! haha! gäller att inte ta fel glas!! =)

Anonym sa...

Håller helt med dig där. Styrketräning är jobbigt och bra.. men det känns intek omplett utan svettig cardio! :D

Bra jobbat iaf!

Anonym sa...

Visst kan jag det... *L* Jag blandar 1 1/2 dl sojamjölk med 1 skopa kaseinproteinpulver... Använder mig av ballongvispen till stavmixern... Sen ställer jag det i frysen en stund (ca 20 minuter) så det blir kallt... Sen mumsar å äter jag det med sked! ;)

Tänkte jag skriver receptet här oxå å inte bara hos lilla mig... :)

Anonym sa...

får jag ge tips på musik till träning när man vill ge järnet?
Fort Minor - Remember the namr
Sugababes - Easy ( Ultrabeat remix)
så bra :-)

Prralin sa...

Jag tycker precis som du, att gå till gymmet en dag o "bara" träna styrka - näeee det känns konstigt. Inte för att jag någonsin tränar styrka, men i min hjärna känns det så... konditionsträning o pass, då känns det som att man gjort nåt! (jaja jag vet att jag lovat att ta tag i styrketräningen, det kommer...)