12 februari 2008

Gott & Blandat

Ibland måste man få skriva ostrukturerade inlägg om allt och ingenting.

Allt och inget

Ögonlocken har varit tunga hela dagen. Jag ska erkänna att jag helt sonika lade ner huvudet på jobbskrivbordet imorse, slöt ögonen - och somnade i 20 minuter. Inte har jag blivit piggare av att skidskyttet fortsätter gå skitdåligt för svensk del. Enda ljuspunkten på Östersunds-VM är vädret. Det verkar vara soligt och fint, eller hur Ebba? Det ser fantastiskt jobbigt ut att åka skejt förresten. Man lär få snygga ben av det. Därmed vill jag lägga till riktig skejtåkning (inte på slalomlagg alltså) på min lista över saker jag vill lära mig.

Ibland undrar jag vad det är för fel inne i mitt huvud. Jag tänker alldeles för ofta på helt onödiga saker. Igår kväll i duschen stod jag och funderade på det här med km/h jämfört med min/km. När man springer pratar man mest min/km-fart men löpband visar oftast km/h. Ju högre kilometerfart, desto lägre minutfart, och tvärtom. Men någonstans där på mitten måste ju km/h vara lika snabbt (eller långsamt) som min/km. Svaret är nånstans mellan 7.74 och 7.75 km/h, eller min/km (nej, jag kom inte fram till det själv...). Men vad spelar det för roll, hade jag inte kunnat filurat på bättre saker?

Jag har i alla fall gjort en god proteinshake idag: mjölk, banan, double pro proteinpulver och havregryn åkte ner i mixern. Det där med havregryn i shakes är inte så dumt i alla fall.

Nu känns ögonlocken tunga igen. Bäst att jag vilar dem i några minuter innan jag och Coola Karin ska köra långpass. Szalkai flåsar oss i nacken...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du kontakta mig på mikael@tailsweep.com ?

Ebba sa...

Ja, vädret är riktigt fint! Fast kallt.. Usch. Några grader varmare skulle ju inte skada :)

Anonym sa...

Har också börjat klämma i lite havrgryn i shaken och det är väldigt gott.

Em Löfgren sa...

haha visst är det såå frusterande nr man får hangups på vissa tankar! känner igen det där!

Anonym sa...

I've got it babe!
Det är 7,55!

Puma sa...

Mrsebba:
Ser sååå soligt och varmt ut så. :-)

Maria:
Ja jag blev väldigt positivt överraskad!

Emliscious:
Ja, de bara anfaller en liksom!

Funrun:
Tack. Nu kan jag släppa den tanken. Det är en knepig hastighet ändå. Varken gå eller jogga liksom.

Anonym sa...

precis, det är en väldigt konstig hastighet som vi nu inte behöver lägga mer tankeverksamhet på! :D

PS: Du kommer att lära dig skate automatiskt om du håller på med skidåkningen lite mer regelbundet - det kommer att gå alldeles för långsamt med klassisk stil till slut - så då kommer du att börja pressa iväg skidorna för att få mer fart! =)