26 augusti 2007

Uppladdning

Den ultimata söndagen?

I sängen med Klüft

Söndagar spenderas med fördel i sängen. Jag har varit vaken hela natten och kollat på friidrott (en massa 100-metersheat och otäcka hindervurpor - igen) och försöker hålla ögonen öppna för att följa Klüfts jakt på guld och rekord. Så fram till strax innan fyra kan jag ligga här och äta polentagröt (supergott! påminner lite om mannagrynsgröt) och ägg.


Uppladdning

Jag försöker samla lite energi också. Tänkte åka till gymmet i eftermiddag (för det går ju inte att ligga i sängen hela da´n - då får jag ju liggsår). Försöker välja mellan 90 min spinning och någon typ av intervallträning. Intervaller låter mer lockande. Men då till frågan vilken typ av intervaller. Löpband eller annat. Och sedan - korta eller långa intervaller? Jag har ju några timmar på mig att fundera.... hur lägger ni upp era intervaller?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken idrottskvinna hon är Carro! Undrar vad hon säger precis innan hon ger sig i väg. Det ser ut som hon står och svär ;-) Jag är inget proffs på intervaller, men jag tycker det fungerar bra med 45sek hård träning och 1.15sek återhämtning, men det är nog ganska långa intervaller. Verkar som många kör 30sek/30 sek. Lycka till på passet i allafall!

Anonym sa...

kul att du gillade polenta :)