07 september 2007

Fre 7 sep: Spinning på födelsedagen

Körde en födelsedagsspinning på lunchen. Och sedan festade jag till det med en lunchtoast från 7-11.

Spinning med Caroline

Det var länge sedan jag körde med Caroline. Det verkar inte spela någon roll om hennes pass går kl 06.30 en måndagsmorgon eller kl 12.00 en fredag. Det är alltid smockfullt. Varenda cykel på SATS Hötorgets spinningsal är upptagen. Det är en otroligt mäktig känsla att köra ett spinningpass tillsammans med runt 50 andra som verkligen ger järnet!


Caroline är härlig. Men väldigt annorlunda jämfört med min andra favorit Pia. Pia är lite tyst och lugn - men hård. Caroline är peppande, pratglad (hon pratar och peppar jämt) - men hård. Olika men ändå lika med andra ord.

Jag gillar båda lika mycket och deras pass är lika fantastiskt benhårt jobbiga. Fast Caroline vinner nog lite över Pia ändå... för hon kom fram efter passet och sa att det var kul att se mig, och att det var härligt att se att jag kämpade hårt. Hon får ett stooort plus för personlighet alltså!

Puls

Körde med pulsklockan igen. Väldigt fascinerande. Det var ett otroligt svettigt pass (det var länge sedan det var såhär svettigt faktiskt) och jag låg högt i puls hela tiden (zon 4 av 5) - men - jag kom aldrig upp nära maxpuls (pulsen mätte 89% av max en kort liten stund men mätte bara 74% i snitt) Däremot hade jag en knasig cykel som antingen gav mig jättelätt motstånd eller väldigt tufft. Den var inte så "finskruvad". Så det var hårt. Trots zon 4-pulsen.


Festligt värre...

Men födelsedagen höll på att gå snett från början. Jag har bråkat med TNT om en leverans som skulle varit här igår (och kommit fram till att de har dålig kundservice, men hey - what else is new?), jag har parkerat på en lastzonsplats (har inte fått någon p-bot än dock) och så är det tomt på kontoret (=ingen att prata med). På lunchen festade jag till det med en toast från 7-11.

Fast det ska bli kul att gå på bio i eftermiddag med mina gymnasiebrorsor. Och sedan göra något med grabben som... är sjuk (typiskt). Men, vad är väl en bal på slottet... (åh vad ljuvligt bitterironisk jag är)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen, hoppas du får en trevlig kväll!

Anonym sa...

Vad superduktig du är som kör spinning på din födelsedag! Härligt!
Vad roligt att du har så bra instruktörer på spinningen! Om jag haft så bra instruktörer så hade jag också kanske tyckt spinning var kul! Hatar spinning!
Vad mysigt med bio! Vad blir det för film?
Ha en fortsatt skön födelsedag!

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en bra dag :)

Anonym sa...

Grattis Grattis... Läser din blogg ett par gånger i veckan.. Tycker du skriver kul... Ha det bäst på födelsedagen...

Anonym sa...

Grattis grattis GRATTIS :D

Anonym sa...

Härligt med peppande instruktörer, det gör det hela ännu roligare och man kämpar mer!
Och grattis på födelsedagen!

Anonym sa...

Ett stort grattis på din födelsedag. Hoppas dagen varit bra. Visst blir man glad när man hittar en instruktör man verkligen gillar? man kämpar dubbelt så mycket!

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen! *L* precis jag hinner med innan tolvslaget här... Askungen å balen det... ;)

Puma sa...

Prralin:
Tack tack! Hade en väldigt bra födelsedag. Trots att jag blev äldre...

Bille:
Ja det är klart, jag älskar ju spinning - klart jag måste träna det då. Nästan höjdpunkten på dagen liksom. Men - instruktören är ALLT!!

S:
Tack så mycket!

Anonym:
Roligt att du läser! Och tack!!

Elin:
Tack tack och TACK! :-)

Sofia:
Absolut. Och tack!

Jenny:
Ja det är superviktigt. Tack!

Susanne:
Ja men... du hann ju!! :-)