24 november 2007

Helgstart

Jag har haft en fantastiskt onyttig start på helgen

Fredag

Kände mig lite sliten igår. Trött i kroppen och trött i knoppen och med en molande magvärk. Så det blev ingen träning.

Istället köade jag på Systemet med resten av Stockholm. Vid Centralen var det lång kö för att ens komma in på Systemet. Så jag åkte till Söder. Köpte några glöggvarianter i snöblasket. Testdrack alla när jag kom hem. Tillsammans med julmusik och lite julbak (sådan sort som inte kräver någon ugn eftersom jag inte har sådana moderniteter). Sedan följde en flaska vin och lite ostar och kex framför många tända värmeljus och Idol och besvikelsen när fantastiske Daniel åkte ut.

Inte ett uns träning alltså. Det mådde jag rätt så bra av!

Lördag

Sovmorgon och skidor på TV. Idag blir en bra dag. Tidigare kom Kalla på pallen i världscupspremiären och nu kör killarna i ett kallt Norge med snöfall.


Ikväll ska jag stå på min twiststepper framför TV:n när Anja & Co tävlar i Kanada. Det ser jag fram emot! Det kan bli ganska mycket twiststeppande om det vill sig väl. Kanske hinns det med lite annan träning före det också?

Söndag

Imorgon blir det definitivt löpträning. Har ännu inte bestämt mig för om jag ska köra med Team Stockholm Marathon eller om jag ska köra egen långdistansträning. Den som lever får se.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hur går det med steppern?! hur kommer ni överens hittills?!

Terese sa...

Är lite halvsugen på att köra långdistans med dig om du bestämmer dig för det ... jag kommer nog i alla fall att springa på morgonen i gryningsljuset :-)

löpningseufori sa...

låter som en mycket skön o trivsam helg! tar också det rätt lugnt i helgen. känner att jag behöver det för att hinna hämta andan. men imorgon kör jag igen!