24 november 2007

Lör 24 nov: Steppträning framför världscupen

Tio långsamma minuter blev snabbt 80+.

Steppträning

Det är förbaskat bekvämt med den där steppern. Som idag. Damernas storslalom och herrarnas störtlopp på TV - då kan man ju inte gå ut och springa. Istället drog jag fram steppern och körde på den samtidigt som jag såg Anja Pärsson misslyckas, italienska Denise Karbon åka som en dröm och Jessica Lindell-Vikarby förvåna alla och åka riktigt bra!

I början räknade jag minutrarna. Tyckte jag var duktig som klarade tio. Men sedan gick det av bara farten. Efter 40 minuter var första åket slut och under andra åket körde jag 45 minuter till.
85 minuter blev det. 750 kalorier allt som allt. Och en medelpuls på runt 65-70%.

Buy Nothing Day

Samtidigt som julhandeln drog igång var det "buy nothing day" idag. Passade mig perfekt eftersom jag ligger back åtskilliga kronor.

Men så tog jag och grabben en promenad på söder och jag hittade affären Igor Sport på Götgatan som säljer sportkläder superbilligt (kläder från förra årets säsong till halva priset).


Vips hittade jag ett superbra längdskidställ från Craft för bara 425 spänn (bara byxorna kostar ju uppåt 800kr annars) och ett par långa löpartights från Puma för 250 kronor.


Sedan gick vi förbi nya köpcentret Skrapan och butiken OneOff där jag hittade en supersnygg oversizemössa till grabben från Kask som han absolut inte kunde leva utan. Och så blev han 350 kronor fattigare.


Så gick det med den buy nothing-dagen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

halleluja!!! du kommer vara steppmästare på nolltid!! snart måste jag ju pressa mitt 110 minuters rekord, nu när du pressar på!!! =)

Anonym sa...

Vilket klipp där med kläderna :) O grabben fick sig en snygg mössa må jag säga! Behöver en själv men har svårt att hitta nån bra bara..

löpningseufori sa...

härligt jobbat! världscupen i alpint är grymt spännande att se på. och också ett perfekt träningssällskap. :)

Terese sa...

Tack för en bra start på dagen :-) Det var mycket trevligt att springa med dig. Inspirerande och bra.