19 november 2007

Note to self

Man blir bra på det man tränar. Ibland är det svårt att komma ihåg.

Note to self

Jag var lite missnöjd igår. Tyckte att det kändes jobbigare på maraträningen än det borde vara. Jobbigt var det också förra gången. Flytet från i somras känns helt borta. Då gick det snabbare. Då var det enklare.

Jag uttryckte mitt missnöje till grabben. Sa vad jag kände. Och han svarade med en smart kommentar:

"Men Sara (ja det är så jag heter), hur mycket har du egentligen joggat den senaste tiden? Och hur mycket joggade du i somras?"

Svar på fråga 1 är: inte så mycket. Svar på fråga 2 är: väldigt mycket mer.

Man blir bra på det man tränar. Och just nu tränar jag en jäklans massa, men inte så mycket löpning. Det måste bli ändring på det!

6 kommentarer:

Anonym sa...

tack för att du kallade min lilla kommentar smart :-)

det är ju också så att sommaren är (i alla fall för mig) bäst tid att spring på och medans den här årstiden är det mer ett nödvändigt ont (om man ska bli lite bättre). det är kallt ute och man har en massa kläder på sig och det kanske inte alltid känns så lätt. då är det skönt att få gå in och ställa sig på löpbandet i kortbrallor och köra lite, även om det inte blir en mara ...

Puma sa...

Grabben:
Ja ibland säger du smarta saker. Så det gäller att hålla öronen öppna!
;-)

Jag hör vad du säger. Men har svårt att applicera det på mig själv. Du vet ju att jag är en tvärt-om-löpare (gärna rått, mörkt och kallt) och du en bekvämlighetslöpare och underbarn. Har du nånsin sett mig i kortbrallor på ett löpband? Haha, vilken syn!

Anonym sa...

Hahaha... Jag lider av samma problem, men självförtroende fick sig en törn idag... Men det är bara att ta nya tag!

Sporty Spice sa...

Kul att ha ett "riktigt" namn på dig. Och bra att du har en sådan klok pojkvän. Ibland behöver man någon som säger högt det man egentligen redan vet innest inne. =)

Anonym sa...

Välkommen ut ur garderoben... Själv blev jag "outad" för ett tag sedan.

/Mats

Anonym sa...

Var du på TSM och hämtade ut tröjan igår? Var den snygg? Jag får vänta ytterligare en vecka på min.