21 november 2007

Vardagsträning

Vill du ha snygga ben? Gör såhär:

Vardagsträning för benen

1. Kom till Hötorget i Stockholm kring lunchtid. Var gärna hungrig.

2. Gå upp Apelbergsgatan mot Malmskillnadsgatan. På hörnan finns utmärkta Bee's Thai (mitt stamhak för take awaylunch). Annars ligger Kalori också i närheten. Apelbergsgatan bjuder på en utmärkt brant som garanterat känns i benen. Hungern gör att du går snabbare vilket slipar benen ytterligare.


3. Efter lunchen, gå in i närmsta kontorshus och ta trapporna högst upp. Går du in på Berghs School of Communication (här händer det tokiga saker för jämnan - häromdagen kom en massa poliser för att hämta skolans rektor. Inte på riktigt visade det sig, det hela var egentligen ett blivande elevprojekt) möts du av detta meddelande påklistrat på golvet på våning fyra:


Glöm inte att gå alla sex våningarna upp.

Min ritual

Jag är oftast den som blir ivägjagad att köpa lunch. Oftast thai på Bee's. Visst suckar jag ibland över den orättvisa lunchköpsfördelningen. Men å andra sidan är det jag som vinner på benträningen.

Och trapporna? Ja, där var det sämre. Men jag tog trapporna idag. Och kom faktiskt upp snabbare än hissen. Det ni! Det är en vana jag ska försöka fortsätta med.

2 kommentarer:

Anonym sa...

perfa benträning!! annars har jag en annan idé! välj ut en gata med många portar till höghus! spring trappan upp och trappa ner, ut på gatan, in i nästa port, trappa upp, trappa ner, ut på gatan, nästa port trappa upp... ja du hajar!! =) tror de kan bränna bra i benen!! =)

löpningseufori sa...

men gud så perfekt :)