18 november 2007

NKs julskyltning

Dagen bestod av mer än bara träning. Som lyxfika och julskyltning till exempel.

Eftermiddag

Jag tog en tupplur mitt på dagen. Förstår inte varför jag är så trött. Vaknade till halvfem och en julfilm på TV. Grabben var rastlös så vi bestämde oss för att äta på oss lite kalorier på Cafe Mocco på Nybrogatan. Jag menar, om man nu vill gå ner i vikt -varför göra det lättare för sig när det ändå verkar vara omöjligt...

NKs julskyltning

Efter fikandet (te och kokosmums) tog vi en promenad förbi NK. Det var nämligen premiär för deras julskyltning idag. Fortfarande ikväll var det mycket folk som trängdes framför skyltfönstren för att se årets julsaga.

Jag är osäker på hur pass känd NKs julskyltning är ute i landet. Men i min familj är det något speciellt med det. Upplevelsen blir inte lika bra i stillbildsformat eftersom skyltningen rör på sig ganska mycket. Men jag bjuder i alla fall på lite smakprov:

Julklädda NK lockar folk!

Årets tema: Sannas drömjulafton

6 kommentarer:

Prralin sa...

Åhh så mysigt med julskyltning! Tack för tipset, jag ska spana förbi NK när jag ska till Stockholm nästa gång!

Erika sa...

Men tack!!! Jag var i Sthlm i veckan och såg anslagen på fönstren på NK "Våra skyltfönster avtäcks på söndag 18/11 kl 11:50". Jag ville ju vara där dåååå!! Men nu har jag fått mig en glimt av deras fönster så tack tack tack :)

Anonym sa...

jodå, den är känd ;) vi brukar till och med åka från västerås för att kolla p åden ;) haha...

Anonym sa...

Ojj vad mysigt dt såg uT!!! Längtar rejält efter att få ställa fram alla ljusstakar och julstjärnor nu....

Anonym sa...

Ja, NK:s julskyltning är mysig. Julstämningen höjs rejält när man har tittat på den. :)

Anonym sa...

jag vet inte heller hur känd NK's julskyltning är "ute i landet", men den är väl framförallt känd där NK finns, vilket är mer än i stockholm, som i göteborg till exempel!

och visst är det kul, man vill ju att jul och adventstämning ska infinna sig, men det känns lite tidigt med 18 november, 2 veckor innan 1:a advent