18 november 2007

Marathon på löpband

Jag fick just en världsbra idé. Tack Berglund!

Marathon på löpband

Innan Stockholmsmaran ska jag göra en mara på löpband. Roligt va! Ja, jag är allvarlig. Tro inget annat. Jag måste genast ringa "Coola Karin" och höra vad hon tycker om mitt briljanta förslag! Endast hon är galen nog att hänga på sådana tokigheter. Ja hon och Berglund förstås. Han som jag snodde idén av.


Visst blir det nog lite jobbigt. Men ändå inte. Det är ju ett bekvämt sätt att springa 42195 meter. Man har ju allt inom räckhåll: toalett, vätska, energi. Och tid har man på sig också. Från det att gymmet öppnar till att det stänger. Kan det bli bättre?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jättebra idé! Löpband *me like* Jag tror banne mig jag ska göra det också :)

Anonym sa...

godmorgon!! appropå steppern kan jag avslöja att jag sannerligen INTE körde så långt i början! började med kvartar! men jag har fått upp flåset på den så nu går det bra att köra längre! =) konstigt det där med kondis, vissa kan orka springa hurlångt som helst men orkar knappt simma, vissa kan cykla föera mil men orkar inte springa! man kansk måste träna upp kondisen för varje "gren" !?

Anonym sa...

och du! kul med maran på löpband, speciellt om du får nån kompis med dig! kanske blir halvtrist att göra det själv?!

Anonym sa...

Oj, fixar du det är det nästan ännu mer imponerande än en mara utomhus. Löpband är ju så förbaskat tråkigt och jag brukar inte palla mer än en halvtimme där. Men jag får också försöka vänja mig för att hålla igång löpningen i vinter. För nu är jag också anmäld till stockholm marathon :)

Anonym sa...

Oj, ja.. om du grejar det (nej, inte om, NÄR!) så är jag jätteimponerad. Har svårt att motivera mig till just löpband, fast jag älskar löpning utomhus. Men det vore faktiskt kul! Om man hade nån bredvid att springa med :).

Puma sa...

Leen:
Ja - galet och roligt!!

Emelie:
Morrn morrn! Men det är ju så joooobbigt för benen!! Blev ju alldeles trött skitfort! Ska testa den mer ikväll!! :-)

MS:
Jag håller med. Löpband är skittrist. Man får ha nåt bra i öronen!! Kul att du är anmäld! :-D

Sofia:
Ja, haka på vetja!

Anonym sa...

Kul att du också har tankar om marathon på löpband!

Kanske skulle ta och samköra något, behöver ju inte vara i samma lokal men om vi kan få ihop några fler och bestämma en gemensam dag så blir det ju lite mer "på riktigt". Lite mer officiellt liksom ;)

Anonym sa...

Ja, vid närmare eftertanke - fy fasen vad kul det skulle vara! Att göra en grej av det lixom :)..
Treadmill Marathon!