04 november 2007

Lör 3 nov: SNÖ

Vintern är här?

Shopping

Trots att det var riktigt kallt i lördags brändes det hål i våra plånböcker.

Kvällen innan landade den första snön på biltaken i Stockholm och det fick mig att nästan hoppa högt av glädje. Under lördagen var det vinteryra som dominerade både mitt och grabbens sinneslag.


Jag är på jakt efter nya skidor och på Alpingaraget är jag som ett barn i en leksaksaffär. Jag vill ha allt. Jag står i valet och kvalet mellan 4 par skidor som till slut ska bli 2. Ett par pistlagg och ett par offpistskidor. På offpistsidan väljer jag mellan Dynastar Legend och ett par Head Monster. När det gäller pistskidorna är det antingen ett par Fischer RC4 WC eller Völkl Tiger Shark. Svåra val... livet är hårt!


Efter Alpingaraget åkte vi till Crossbutiken bredvid NK. Jag tror grabben provade i stort sett hela sortimentet innan han la halva månadslönen och blev outfittad från topp till tå. Så nu kan det börja snöa på riktigt tack!

Och motionen?

Dagen och eftermiddagen rann på i rätt så bra takt och jag började ge upp planerna på lördagsmotion. Klockan 22.30 kom grabben på att han ville gå ut ett slag och när jag föreslog en 50 minuters powerwalk sa han faktiskt jag. Så motion blev det till slut ändå!

Kalla fingrar

Eftersom jag ändå är inne på det här med snö och kyla passar jag på att tipsa om senaste numret av Iform. Ni som har hängt med bloggen vet att jag inte brukar höja den tidningen till skyarna men i senaste numret testar de både löparvantar och underställ. Underställstestet är läsvärt och det kan vara en idé att inhandla ett nummer bara för testets skull.

Här är testet av vantarna:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar att jag sett det där handsktestet lite tidigare. Va å köpte ett par billiga vantar i nåt fleeceliknande material idag på H&M. Får se om de funkar att springa i. Kostade iofs bara 40:- så det gör inte så mycket som dom är kassa.

Puma sa...

MS:
Ja, jag springer också i HM-vantar kan jag erkänna. Skulle inte vara så dumt med ett par proffsigare vantar dock. Det är lustigt, när jag åker skidor är jag supernoga med både strumpor och vantar, men med löpningen så struntar jag i det. Trots att det är vitkigt. Dumt!

ingela_eagle sa...

Jag köpte Nike-handskarna för ca 1,5 år sen och det var verkligen en jättebra investering.