07 november 2007

Ons 7 nov: Uppvärmning

Jag har varit och värmt upp!

Expresspinning

Det blev spinning till lunch idag. Ett 30 minuter gult pass. Kort och koncist. Och det bästa av allt - eftersom det är kort kan man göra det hur jäkla jobbigt som helst utan att få den där jobbiga dippen. Tokbra!

Jag känner mig lite stolt över att jag vågade gå på ett pass med en "ny" ledare också. Lunchinstruktören var väl ingen katastrof i sig men jag känner mig van och bekväm med stjärnor som Pia, Andreas, Glenn och Terese. Och jag blir allt mer övertygad om att de är ruskigt bra. Samtidigt är jag bergsäker på att det finns fler som är ruskigt bra. Så egentligen borde jag prova nya pass och anläggningar bara därför. Som SATS ute i Älvsjö till exempel...


Lunchklassen var en liten teaser inför kvällens härliga galenskap tillsammans med Coola Karin. Dubbelspinning är kraftigt vanebildande. Varning utfärdas härmed! Har man gjort det en eller två gånger känns 30 minuter som uppvärmning och 55 minuter som en barnlek.

Styrka

Jag hann med lite styrketräning innan passet. Med fokus på lite. För det blev bara fyra set med pushdowns i kabelmaskinen för tricepsen och sedan några set med crunches i maskin. Inte så mycket att skryta med alltså...

Crunchesmaskinen känns som en åkattraktion på Liseberg.
Det är bara att spänna fast sig och åk... nä - jobba.


Summa summarum:

Imorse hann jag inte packa ned pulsklockan i träningsväskan. Men jag gissar att total kaloriförbrukning låg på 3-400 med en maxpuls på runt 80-85%.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Du är inte bara grym. Uppenbarligen helt galen också!!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hahah du e galen... jag har sagt det förr och jag säger det igen! Hälsa coola Karin och Pia från mig! Själv måste jag nog leta upp en rullator för att ta mig hem!
Vi ses i morgon och LYCKA TILL i galenskaperna!

Puma sa...

Galen är bra!! :-D

Anonym sa...

Så det blir totalt 3 pass igår? Mycket imponerande! Klart du ska komma till älvsjö nångång. Speciellt om du gillar att köra intervaller det har blivit mycket sånt i höst. Och massa rockmusik :)

Terese sa...

Tack för berömmet. Jag ska vidarebefordra de fina raderna till min kära sambo. Och till Adde ...

Förresten. Du var inte ute och sprang i morse??? Tyckte jag såg dig men var inte riktigt säkert. Svårt att hålla fokus när ens blick hoppar upp och ner i takt med fötterna.