09 november 2007

Fre 9 nov: SATS Sickla

Likt ett vardagsrum med panoramavy över Sicklas köpkvarter höjer sig SATS Sickla som ett gigantiskt vardagsrum med plats för alla.


Rotex

Det var alltför länge sedan jag var på SATS Sickla. Det är en riktigt trevlig anläggning faktiskt. Ny och fräsch men med låg hipfaktor känns den både hemtrevlig och mysig.

Maskinparken är ny och det mesta står på ett ganska fint träparkettgolv. Bara en sådan sak gör att gymmet känns kul!

Sickla får ett litet minus för total avsaknad av crosstrainers MEN här finns en rotexvariant jag aldrig provat på förut. Fotplattorna rör nämligen på sig (de är liksom lite lösa)! Detta gör att man måste hålla balansen medan man "rullar runt" vilket definitivt involverar fler muskler och gör träningsresan mycket jobbigare. Superbra!

Core

Efter cardion blev det ett hederligt, gammal corepass. Det var länge sedan jag gick på det men fasen vilken kick jag fick! Passet bjöd mig på en tvättäkta aha-upplevelse och en påminnelse om att corepartiet är skitviktigt att träna. Så nu blir det jag som ser till att gå på fler corepass. Så det så!

3 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja ja ja, mera core pass! Visst är den sista biten på passet vidrigt! Det är då i alla fall jag tror att jag inte har några magmuskler alls! *s*
Trevlig helg på dig Puman!

Anonym sa...

Rotex låter spännande! Väntar på uppföljning om träningsvärk ;)

Puma sa...

Nilla:
Ja. Vidrigt men skönt!

Mathilda:
Blev tyvärr ingen träningsvärk. Brukar inte få det av konditionsträning tyvärr...